Testimonis

Compartim amb tu les històries i els testimonis d’alguns  dels clients als que prestem ajuda cada dia.

Rafael Martínez Turró

El Palacio del Bebé

Valorem la flexibilitat i el seu coneixement a l'hora de reorganitzar l'estructura empresarial dels nostres negocis, que ens ha permès optimitzar els nostres processos i millorar la rendibilitat.

Albert Luque

exfutbolista professional

Assessoria Vallparadís ha estat el meu assessor fiscal i tributari de referència des de l'inici de la meva carrera i de les meves empreses actualment. Sempre he confiat en ells, que també m'han referenciat a professionals internacionals quan ha estat necessari.

Antonio Yeste

YesteGrupo

Amb més de 300 treballadors en nòmina en el grup i múltiples equips acabant o iniciant obres cada setmana, Assessoria Vallparadís és el nostre millor aliat des de 1995 en l'àmbit laboral, podem comptar amb ells en qualsevol moment, divendres tarda i agost inclòs.

Anna Bullich i Rafael Hernández

Indi arquitectura

"Indi arquitectura va nèixer de la mà de l'Assessoria Vallparadís, com a autònoms ja érem clients seus de feia anys, l'acompanyament, assessorament i bona comunicació que hem mantingut amb totes les persones de l'Assessoria Vallparadís amb qui hem treballat sempre ha estat excel·lent.

Per aquest motiu, quan l'Anna i jo vàrem decidir associar-nos, van ser el Carles i la Cristina qui ens varen assessorat de la millor manera que un podria esperar; la Gemma sempre ens ajuda amb qualsevol tema de fiscalitat i la Vanessa és un pilar per a nosaltres en l'àmbit de contractació i gestió de personal.

Sentim que paguem poc pels serveis que ens donen, ho tenen tot controlat"

Toni Palet

Gremi de la Construcció del Vallès

Col·laboro amb Assessoria Vallparadís des de 1987. He superat ja diversos booms i crisi propis del sector de la construcció i sempre han estat al meu costat amb la major eficàcia per prendre les millors decisions. Especialment agraït per la gestió del COVID, tramitant els ERTO, amb seguiment de cobrament per part dels treballadors, així com la sortida de l'ERTO a mesura que es reactivava l'activitat econòmica.

CA